img

Het team van Trading Toppers bestaat uit zo’n 80 jonge, gedreven en enthousiaste toppers die samenwerken om onze concepten optimaal te laten presteren.

Toppers!

Wij hanteren een platte organisatiestructuur en geloven in de methode om verantwoordelijkheden neer te leggen bij de mensen zelf om zo het optimale resultaat te behalen voor persoon en organisatie. De toewijding en passie van onze mensen zorgen ervoor dat we onze ambities waar maken.

Onze kernwaarden: klantgericht, no-nonsense, persoonlijk, verbinden, innoveren en doorpakken.

Teamspirit en gezelligheid zijn belangrijke waarden binnen onze organisatie en onze personeelsvereniging heeft hierin een leidende rol. Leuke activiteiten, gezellige vrijdagmiddagborrels en legendarische bedrijfsfeesten staan bij ons hoog op de agenda en zorgen voor de ultieme verbinding.

Wil jij ook onderdeel worden van ons team?
img
Logistiek Manager

Freddy

Geen dag is hetzelfde, iedere dag zijn er weer veel nieuwe uitdagingen. Om daar samen met het team een mouw aan te passen geeft veel voldoening!​
img
International Trader & Accountmanager B2B

Sefa

Als zakelijke matchmaker ben ik constant op zoek naar de perfecte verbinding tussen vraag en aanbod. Deze uitdagende puzzel maakt mijn werk zowel leerzaam als boeiend!
img
Logistiek Medewerker

Linda

Van goederenontvangst tot het verwerken van orders, werken als logistiek medewerker is voor mij elke dag anders!