Als totaalleverancier voor de hair- & beauty markt richten wij ons op zowel de particuliere (B2C) als zakelijke markt (B2B) en onze e-commerce activiteiten kunnen worden onderverdeeld in:

Webshops voor consumenten (B2C)

Met onze consumentenshops maken wij professionele hair- & beauty producten toegankelijk voor de particulier. Ruim 30.000 producten van 300 merken houden wij op voorraad in ons warehouse in Varsseveld en versturen wij dagelijks naar klanten door heel Europa. Door ons efficiënte netwerk van transporteurs kunnen wij deze klanten gegarandeerd binnen 2-3 werkdagen op Europees niveau te bedienen.

In de Benelux zijn wij marktleider met Salontopper.nl. In de Duitstalige landen opereren wij onder de naam Friseurtotal.de en overige landen in Europa bedienen we met Salontotal.comVoor ieder Europees land hebben wij een eigen shop in lokale taal en valuta om de consument de ultieme shopbeleving te bieden. 

Naast bovenstaande professionele hair- & beauty shops bieden wij accessoires aan in de Benelux markt via Onderhoudstopper.nl.

Portaal voor professionals (B2B)

Voor de professional hebben wij een afzonderlijk portaal: Salonline.com. Professionals zoals kapsalons, beautysalons, barbershops, retailers, e-tailers, opleidingsinstituten en groothandels kunnen hier klant worden. Dit gesloten platform is alleen toegankelijk met een geldige KVK inschrijving en BTW nummer.

Met dit platform zijn wij voor de professional een one-stop salon leverancier. Door realtime inzicht te geven (in bijvoorbeeld voorraden) bieden we de klant zelf de ruimte de logistieke afhandeling van de order te bepalen, vanzelfsprekend tegen groothandelscondities.

Doordat de orderverwerking via pakketten uitgevoerd wordt kunnen wij ook professionals door heel Europa binnen 2-3 werkdagen beleveren.

Trade & distribution (B2B)

Naast het bedienen van de consument en de (kleine) professional zijn wij een distributiepartner in voornamelijk A-merken voor retail, e-commerce, distributeurs en groothandelaren wereldwijd. Met ons wereldwijde netwerk en strategische ligging bieden we toegevoegde waarde aan zowel klanten als leveranciers.

Ordergroottes kunnen variëren van enkele dozen tot pallets en van full-trucks tot containers.

Hetzelfde geldt voor leveringsfrequenties, waardoor onze klanten de meest efficiënte en flexibele toegang hebben tot luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we maatwerk bieden voor iedere klant.

De activiteiten in deze divisie betreffen voornamelijk professionele hair- & beauty producten, maar kunnen ook andere fast-moving consumer goods en overige goederen betreffen. Naast het uitbreiden van ons productportfolio zijn we ook voortdurend op zoek naar mogelijkheden in nieuwe markten om ervoor te zorgen dat we toonaangevend blijven in het toevoegen van waarde aan ons wereldwijde luxe merkportfolio.


TEASE by salontopper

Als verlengstuk van onze e-commerce activiteiten exploiteren we een toonaangevende salon in het centrum van Varsseveld: TEASE by salontopper.

In deze kwalitatieve multi-branded salon presenteren we een gedeelte van ons assortiment. Naast de reguliere salon activiteit gebruiken we deze locatie ook voor contentcreatie en trainingen.