Logistiek centrum

De unieke mix van internationale B2C en B2B verkoop vormt een logistieke uitdaging. Om hierop voorbereid te zijn hebben wij in 2019 een volledig nieuw logistiek centrum geopend in Varsseveld (Nederland). Een groter pand dat innovatie, efficiëntie en ambitie ademt. Een pand met mogelijkheden om nóg groter te denken en ons continu blijft motiveren om klanten van de beste kwaliteit en service te voorzien.

Development

Door de systemen in ons logistieke centrum in eigen beheer te ontwikkelen, zijn wij in staat om dit naadloos bij de behoefte van ons én die van de klant aan te laten sluiten. De volledige WMS software is in eigen beheer ontwikkeld. Een perfect match tussen hard- en software, die door continue optimalisatie en innovatie tot het hoogste niveau reikt.

Supply chain management

Ook buiten de muren van ons logistiek centrum zoeken we structureel naar mogelijkheden om de supply chains te optimaliseren.

Buiten EU leveren wij aan consumenten in Groot-Brittannië en Zwitserland. Naar deze landen hebben we dagelijkse eigen linehauls en verzorgen we de douaneafhandeling in eigen beheer zodat de klant volledig ontzorgt wordt.

Kortom, professional in online shopping!