Mensen

Onze medewerkers zijn de motor achter ons succes. Goede arbeidsomstandigheden en een fijne werkomgeving liggen hieraan ten grondslag. Daarnaast leveren wij ook een positieve bijdrage aan de wereld om ons heen. Zo zijn wij bijvoorbeeld trotse sponsor van De Graafschap en ondersteunen we vele andere lokale verenigingen en initiatieven.

Gedragscode

Wij zijn actief in de internationale trade & distribution en derhalve is het van belang te weten met wie we zaken doen en onze mensen op de hoogte zijn van alle wet- en regelgeving.

Onze gedragscode vereist dat al onze medewerkers zich houden aan de wet- en regelgeving van de landen en branches waarin wij actief zijn. Tegelijkertijd verwachten wij integriteit en betrouwbaarheid van al onze zakenpartners, leveranciers en klanten.

Om corruptie, fraude, omkoping en ander onethisch gedrag te voorkomen, hebben wij activiteiten geïntensiveerd die gericht zijn op het verkrijgen van beter inzicht in onze klanten en leveranciers. Alle nieuwe dergelijke zakelijke relaties worden getoetst aan de OFAC- en de EU-sanctielijsten.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken. Onze bedrijfsgebouwen zijn volledig gasloos en voorzien van warmtepompen. Daarnaast zorgen de ruim 300 zonnepanelen ervoor dat we zelfvoorzienend zijn in onze energiebehoefte.


Daarnaast houden we bij het ontwerpen van onze bedrijfsprocessen duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo gebruiken wij altijd verpakkingen van gerecycled materiaal zonder specifieke opdruk, om deze weer makkelijk te kunnen recyclen. Daarnaast gebruiken wij meerdere type verpakkingen en zenden wij de producten in een zo klein mogelijke verpakking, zodat er per verzendeenheid meer pakketten verstuurd kunnen worden. Ook bij de keuze van vervoerders beoordelen wij altijd hun duurzaamheidsdoelstellingen om de gehele keten onder controle te houden.