img
DÉ DISTRIBUTIEPARTNER VOOR LEVERANCIERS EN KLANTEN

Over ons

Trading Toppers is een internationale e-commerce speler en totaalleverancier in professionele hair- & beauty producten en accessoires. Wij bedienen zowel de particuliere (webshop) als de zakelijke markt (webshop & groothandel). Hiermee zijn we dé distributiepartner voor leveranciers en klanten.

In 2008 werd Trading Toppers opgericht door Luc Helmink (1987), telg van een ondernemersfamilie, als handelsonderneming naast de studie. De eerste jaren werd er voornamelijk handel gedreven in allerlei soorten goederen, maar in 2010 ontstond de eerste aanraking met professionele haarproducten. Vanuit de zolderkamer in het ouderlijk huis werd een webshop gelanceerd voor consumenten en werden tevens de eerste zakelijke transacties opgestart. Het geloof in de combinatie van een nichemarkt met luxe merken en e-commerce was geboren. De rest is geschiedenis.

Anno 2023 is Trading Toppers marktleider in de Benelux (B2C) en een speler van formaat in de internationale trade (B2B). Met onze focus op professionele hair- & beautyproducten beleveren wij dagelijks duizenden consumenten door heel Europa en de zakelijke markt wereldwijd.

De strategische ligging van ons moderne warehouse in Varsseveld, zorgt ervoor dat wij samen met onze logistieke partners optimaal en efficiënt kunnen presteren.

Lees meer over onze concepten en ons team.

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm. Klik hier om de bedrijfsfilm in het Engels te bekijken.